Droomt u ook van een eigen boomgaard, ecologische fruittuin of fruithaag? Of wil u gewoon enkele fruitbomen, leibomen of bessenstruiken in uw tuin? Voor dit alles kan u bij mij terecht voor een advies. Ik zal u begeleiden in het maken van de juiste keuzes wat betreft de verschillende rassen en groeiwijzen, de combinaties daarvan, de plantafstanden,  de standplaats, de bescherming tegen belagers enz. Ook help ik u bij de keuze van de randbeplanting of omheining. De keuze van de randbeplanting is in een ecologische boomgaard of fruittuin immers van groot belang. Indien gewenst teken ik voor u een compleet plan uit en adviseer ik waar u welk plantgoed best aankoopt. Kortom, ik help u bij het creëren van uw eigen droom-fruittuin of boomgaard!

Advies

Indien gewenst kan ik uw bomen, struiken en haagplanten voor u aankopen en komen planten.  Ook steunpalen, draden of omheining kan ik, indien nodig, voor u komen plaatsen. U mag als u dat wil zelf  aan deze werkzaamheden meehelpen. Of u kan uw aanplant gewoon helemaal zelf doen. 
Ter info: Het plantseizoen loopt van half november tot einde maart,

Aanleg

Onderhoud

Het onderhoud omvat alle werkzaamheden die in een boomgaard of ecologische (fruit-)tuin dienen te gebeuren. Dit kan gaan van snoeiwerk tot terreinonderhoud zoals (bos) maaiwerk, het scheren van een haag, steunpalen en/of draad vervangen,  enz.

Ook voor het knotten van knotwilgen kan u bij mij terecht.
Het scheren van lange en hoge hagen wordt door mij uitbesteed aan collega's die actief zijn in het groenonderhoud. 
Hetzelfde geldt voor het snoeien van risicobomen. Dit besteed ik uit aan een collega boomverzorger.